Verksted for lakkering og biloppretting i Arendal

Lakkservice AS står klare til å lakkere det aller meste, inkludert biler, båter butikkinventar og kjøkken. Vi reparerer også små og store skader på biler som bulker og riper. Vi kan ta imot alle bilmerker og modeller for alle forsikringsselskaper.

 

Sprøytelakkering for bil

Ønsker du ny farge på bilen eller er den gamle lakken slitt? Lakkservice disponerer et bredt fargespekter og lakkerer bilen i den fargen du ønsker. Har bilen fått en lakkskade, bør den repareres så snart som mulig for å unngå rust. Med det nyeste innen lakkeringssystemer velger vi en metode tilpasset skaden. Slik kan vi tilby effektive, prisgunstige tjenester.

MPS - Micropaint

Lakkservice er stolte av å være de eneste i Aust Agder som tilbyr MPS-Micropaint. For mindre lakkskader er dette en effektiv og kostnadsbesparende metode. Metoden innebærer å kun lakkere den skadede delen av for eksempel støtfanger.Deretter bruker vi en lakk som gjør at det ikke blir et skille mellom det nylakkerte området og resten av bilen. Micropaint begrenser materialbruk og er tidsbesparende, noe som betyr at du kan spare mye ved å velge Micropaint.

Reparasjon av skader

Skader på lakken kommer ofte med en bulk. Lakkservice AS retter ut bulker og størrekarosseriskader samt utfører annen biloppretting. Verkstedet er oppgradert og moderne. Der har vi avansert verktøy og utstyr som kan fikse de aller fleste bilskader med et perfekt resultat. Uansett om skaden er liten eller stor, kan du levere bilen til oss.

Storskader rettes med autoroboter

Lakkservice AS følger med i tiden og ønsker å tilby kundene de beste metodene for biloppretting. Vi har investert i autoroboter for å rette ut større skader på bilen. Med autorobot går jobben raskt og resultatet blir optimalt.

Andre lakkeringstjenester

Vi lakkerer alt som kan lakkeres, fra båter og motorsykler, til inventar og møbler. Omlakkering er rimeligere enn å kjøpe nytt og er dessuten mer miljøvennlig!

Er du lei av fargen på kjøkkenet? Har skapdørene fått riper? Er det på tide å fornye butikkinventaret? Sprøtelakkering av kjøkken, næringslokaler og andre rom kan lønne seg fremfor å pusse opp. En ny spennende farge gir et helt nytt inntrykk og rommet får en kjærkommen oppfriskning!

 Er det noe du ønsker lakkert? Ta kontakt med Lakkservice AS.

 
 
Mer enn bare lakkering

Ta kontakt  - Kontaktinformasjon

Bilen din er i de beste hender hos Lakkservice! Kontakt oss i dag på e-post eller telefon!

Adresse  : Kloppnebakken 10, 4847 Arendal | E-post : post@lakkservice.comTlf : 934 06 197 |  Åpningstider : Man-Fre: 08-16